lunes, 2 de mayo de 2016

HORARI MESTRA SUPORT

La nostra professora, Miriam, ens ha mostrat com és el seu horari.

Realment, una mestra de suport s'encarrega de moltes aules diferents. Per això és molt important que hi hagi una gran coordinació entre les diferents tutores i la mestra de suport.

Això però, no sempre és així. Molts de mestres encara no han canviat la seva mentalitat de què la mestra de suport ha de treure de l'aula a aquells alumnes que presenten major dificultat. La mestra de suport, el que ha de fer és aportar ajuda a la mestra per poder dur a terme qualsevol activitat dins l'aula, sense excloure a ningú.

No crec que s'aprofiti el paper de la mestra de suport, ja que serveix de gran ajuda i permet a la mestra tutora, realitzar totes aquelles activitats en les quals necessiti més ajuda per estar a l'abast de tots els infants.

Resultado de imagen de inclusionAl pràcticum, a la meva aula trobam 5 nins NESE, que van des de un nin amb Altes Capacitats, fins a nins que tenen un desenvolupament molt inferior a la resta, i els hi has d'estar molt al damunt perquè seguesquin i facin la feina.

La mestra de suport, realitza 7 hores setmanals al grup. Una de les quals, treu als alumnes amb més dificultats i se'ls emporta a una altra aula per treballar amb els. Durant les hores que està dins l'aula, ens és de gran ajuda, ja que podem donar, entre les tres, suport a tots els nins.

Realment, per el gran ràtio que hi ha avui en dia a les aules, i per la diversitat que hi trobam, el nombre de mestres que haurien d'estar sempre dins les aules, hauria de ser de dos com a mínim.

No hay comentarios:

Publicar un comentario