lunes, 2 de mayo de 2016

AULES UEECO

Una aula UEECO, Unitat Educativa Específica en Centre Ordinari, és una modalitat d'escolarització destinada a aquells alumnes que presenten necessitats educatives especials associades a discapacitat psíquica (amb o sense trastorn de personalitat), a trastorns greus del desenvolupament, a discapacitat motriu severa, o a plurideficiències que necessiten suports molt individualitzats i específics així com adaptacions curriculars significatives en pràcticament totes les àrees curriculars i estratègies educatives molt diferenciades de la resta d'alumnes.
                            Resultado de imagen de aulas ueeco
Les aules UEECO tenen les seves coses bones i les no tan bones. Segons el punt de vista que es miri.

Personalment, les escoles haurien de comptar amb aquest tipus d'aula, ja que es preparen a aquests infants a situacions de la vida que no s'ensenyen a les aules. Els hi ensenyen a ser molt més independents i a desenvolupar certes capacitats.

Tot i així, però, no són aules del tot inclusives, ja que tant sòls aquells nins que presenten certes necessitats poden anar a aquestes aules. És a dir, són molt millor que un Centre Especial, ja que es relacionen amb la resta de companys, però no acaba de ser del tot inclusiu.
Resultado de imagen de inclusionCal destacar que els alumnes de les aules UEECO, poden assistir a certes sessions amb la resta dels seus companys a l'aula ordinària. Per tant, es treballa en certa forma la inclusió. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario